Sushikveld ala "4-stjerners middag!"

Utgangspunkt: Cathrine vett kje om hu lige sushi, men hu har spist det fem gange og har veeeeldig lyst å liga d. I tillegg har hu sett på "4-stjerners middag" og "d e super-in og hipt med sushi!" Ina har kje så veldig kjennskap t sushi, hu lige d og har spist det någen gange, aldri laga d, men e te gjengjeld veldigt nøyaktige og veldigt goe t "potleting" sånn som dette. Astri e definitivt eksperten. Hu har lagt sushi så mange gange at hu vett kje heilt KOR mange gange, hu har faktisk lagt t et heilt utdrikningslag, og "d va villt møje arbeid!" og har forberedt seg nøye og kjøpt inn alt me trenge + litt te. Eg vett kje heilt kem eg e i dette. Eg har spist sushi siden 1997 (uten å veda, i mange år, at d va sushi og faktisk rå fisk eg spiste), men har egentlig ikkje peiling. Eg har spist d i USA, Asia og Norge og kjøpt d mange ganga på Rema 1000 t middag, laga d ein gang, men va visst ikkje så flinke. Dette va utgangspunktet og starten...